Ο Κώστας Σαμανίδης με τον συνδυασμό Βοργιαζίδη - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Ο Κώστας Σαμανίδης με τον συνδυασμό Βοργιαζίδη

Γεννήθηκα το έτος 1975 και μεγάλωσα με τους γονείς και τα τρία αδέλφια μου στην πόλη της Βέροιας. Ήδη από την ηλικία των σχολικών μου χρόνων και μέχρι την κατάταξή μου στο στρατό, εργάσθηκα σε γνωστά καταστήματα εστίασης της περιοχής της Βέροιας, αρχικά ως σερβιτόρος και εν συνεχεία ως υπεύθυνος.

Το 2007 άνοιξα την πρώτη μου επιχειρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κατερινοσκαλα Πιερίας και από το 2009 μέχρι και σήμερα δραστηριοποιούμε στον κλάδο της εστίασης και διασκέδασης της Πόλης μας !

Η διαρκής μου παρουσία στη ζωή της πόλης, η επαφή μου με συμπολίτες και παράγοντες, καθώς και η συναναστροφή μου με άτομα όλων των ηλικιών, μου δίνουν τη δυνατότητα να ενημερώνομαι συνεχώς και να ανταλλάσσω σκέψεις, ιδέες και προβληματισμούς για τα καλώς και κακώς κείμενα στον τόπο μας.

Λόγω της επαγγελματικής μου παρουσίας όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, συμμερίζομαι τις ανησυχίες όλων των ελευθέρων επαγγελματιών που σήμερα δυσκολευονται να κρατήσουν ανοιχτά τα καταστήματά τους λόγω των προβλημάτων που έφερε η κρίση και η δυσκολη περιοδος της πανδημίας.

Στην προσπάθεια μου αυτή για εύρεση λύσεων για ένα καλύτερο αύριο, έθεσα τον εαυτό μου στην πρώτη γραμμή και από το 2014 διατελώ ως Πρόεδρος του ΣΙΚΚΕΔ (Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών – Κέντρων Διασκεδάσεως και Ψυχαγωγίας Βέροιας). Με συνεργασία και συλλογική δράση, στεκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους, με σκοπό την ουσιαστική ενημέρωση και εύρεση λύσεων στα προβλήματα του κλάδου μας, αλλά και έτοιμοι να δράσουμε και να αντιδράσουμε.

Σ΄αυτή την κρίσιμη για τον Δήμο μας εκλογική αναμέτρηση, επέλεξα να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό Δραση με Γνώση του Κωστα Βοργιαζιδη, ο οποίος με εμπιστεύτηκε, γνωρίζοντας ακριβώς τις θέσεις και τις ιδέες μου για το Δήμο.

Μοναδικό μου κίνητρο, στην απόφασή μου αυτή, η ΒΕΡΟΙΑ, η πόλη που αγαπώ, η πόλη για την οποία ονειρεύομαι ένα καλύτερο αύριο. Πιστεύοντας ακράδαντα πως μπορώ να συμβάλλω ενεργά στη βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας.

Ευχαριστώ θερμά τον νυν αλλά και εκ νέου Υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας κύριο Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου !

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 ζήτω την ψήφο του κάθε έναν και της κάθε μια από εσάς ώστε την επόμενη των εκλογών ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να οδηγήσουμε τον Δήμο μας ΠΙΟ ΨΗΛΑ ..!!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤ. ΣΑΜΑΝΙΔΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 
με τον συνδυασμό Δράση Με Γνώση - Βοργιαζίδης Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->