ΝΕΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ» ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗ - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

ΝΕΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ» ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗ

Τρεις νέες υποψηφιότητες ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Συνδυασμό «Δράση με Γνώση» του Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη.
Ο επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού υποδέχθηκε τις νέες υποψηφιότητες για τη Δημοτική Ενότητα Βέροιας και Αποστόλου Παύλου και συγκεκριμένα:
Μανώλη Αγνή (Υποψήφια Δ.Ε. Απ. Παύλου)
Κατάγεται από την Κοζάνη, ζει στο Μακροχώρι και είναι παντρεμένη με τον Ρήγα Παπαδημητρίου, Αστυνομικό στην Ασφάλεια Βέροιας. Είναι μητέρα τριών παιδιών.
Είναι Πρόεδρος του Σωματείου Σχολικών Καθαριστριών Νομού Ημαθίας και εργαζόμενη ως σχολική καθαρίστρια εδώ και 13 χρόνια.
Δρ Σαρηγιαννίδης Μιλτιάδης (Υποψήφιος Δ.Ε. Βέροιας) - Πλαστικός Χειρουργός
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και εξειδικεύτηκε στη Γαλλία στην Πλαστική Χειρουργική, αποκτώντας τρία Μεταπτυχιακά Διπλώματα. Ολοκλήρωσε την Ειδικότητά του στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του ΑΠΘ και εργάζεται στα ιατρεία του σε Βέροια και Θεσσαλονίκη και κατά διαστήματα στο Λονδίνο. Αναγορεύτηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής ΑΠΘ το 2007. Είναι ενεργό Μέλος των Γιατρών του Κόσμου.
Συμεωνίδης Γεώργιος (Υποψήφιος Δ.Ε. Βέροιας)
Απόφοιτος τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κάτοχος μεταπτυχιακού στο τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής με κρατική υποτροφία. Συμμετείχε σε πανελλήνιες προσομοιώσεις Περιφερειακών Συμβουλίων, Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, NATO και είναι μέλος στον Όμιλο Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεμάτων. Εργάζεται σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία στο τμήμα του Financial Crime, στον τομέα του Anti-Money Laundering.
Ως ιδρυτής του Συλλόγου Νεολαίας Βέροιας, κατάφερε να προσφέρει στον τόπο ποικίλες εθελοντικές δράσεις και δραστηριότητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->