Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Εμβληματική η νομοθετική μεταρρύθμιση για την ψήφο των Ελλήνων του Εσωτερικού - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Εμβληματική η νομοθετική μεταρρύθμιση για την ψήφο των Ελλήνων του Εσωτερικού

"Πρώτη" του Βουλευτή Ημαθίας κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη ως Προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, συζητώντας ένα εμβληματικό Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού.
Ένα σχέδιο νόμου που αίρει τους περιορισμούς που είχαν τεθεί το 2019, για να εξασφαλιστεί η απαιτούμενη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ώστε όσες Ελληνίδες και όσοι Έλληνες μένουν στο εξωτερικό και είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους να μπορούν να ψηφίζουν από τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους.
Όπως σημείωσε ο κ. Τσαβδαρίδης, με μεγάλη χαρά διαπιστώνει ότι η κομβική αυτή μεταρρύθμιση, που αφορά σε ένα αυτονόητο αίτημα των Ελλήνων όλου του κόσμου, φαίνεται να έχει την αποδοχή της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτικών δυνάμεων της Βουλής.
*Στη φωτό, μαζί με την Υπουργό Εσωτερικών κα Νίκη Κεραμέως, με τον Εισηγητή της ΝΔ κ. Τάκη Θεοδωρικάκο και με την Γραμματέα της Επιτροπής κα Κατερίνα Παπακώστα, μετά το πέρας της σημερινής (20/07) συζήτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->