Στον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Στον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Δημήτρη Καιρίδη επισκέφθηκε στο γραφείο του στο Υπουργείο ο Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης αφενός για να του ευχηθεί καλή επιτυχία στην εξαιρετικά σημαντική αποστολή που αναλαμβάνει αφετέρου για να συζητήσει μαζί του μία σειρά θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων του και αφορούν και στον Νομό Ημαθίας.
Προεξάρχον αυτών, το ζήτημα των μετακλητών εργατών γης από τρίτες χώρες, που βοηθούν σημαντικά την αγροτική δραστηριότητα, ιδιαίτερα κατά την καλλιεργητική περίοδο.
Ένα πλαίσιο μετακλήσεων, οι οποίες χάρη στη νέα ρύθμιση που συμπεριλαμβάνεται στον Νέο Μεταναστευτικό Κώδικα, που πριν λίγους μήνες ψηφίστηκε στη Βουλή και τον οποίον ο κ. Τσαβδαρίδης είχε την τιμή να είναι Εισηγητής της ΝΔ, εξορθολογίστηκε, εκσυγχρονίστηκε και απλοποιήθηκε, προκειμένου να είναι ακόμη πιο ευέλικτο στην ανταπόκριση των αναγκών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->