Δήλωση υποψηφιότητας Αλέξανδρου Τσακιρίδη - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Δήλωση υποψηφιότητας Αλέξανδρου Τσακιρίδη

Με αίσθημα ευθύνης αλλά και υπευθυνότητας κατεβαίνω κι εγώ στο στίβο των εκλογών, στο πλευρό του Θεόφιλου Κορωνά, στον συνδυασμό ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ αλλάΖΟΥΜΕ
Ο κ. Κορωνάς, ένας έντιμος άνθρωπος, ήταν μέλος της διοίκησης του Δήμου Βέροιας για αρκετά χρόνια και κατά τη διάρκεια της θητείας του οι τομείς, αλλά και τα καθήκοντα που κλήθηκε να αναλάβει απέδωσαν έργο και έδωσαν νέα πνοή στην πόλη.
Ως συνοδοιπόρος του, λοιπόν, σε αυτόν τον αγώνα, δίνοντας την αμέριστη συμπαράσταση και αφοσίωση μου, καθότι ενστερνίζομαι το όραμά του, θα καταβάλουμε προσπάθεια να αφυπνίσουμε τις συνειδήσεις και να διοικήσουμε το Δήμο Βέροιας με υπευθυνότητα φέρνοντας την αλλαγή που αξίζει στην πόλη μας… Την «αλλαγή» που πιστέψαμε ότι θα γίνει το 2014 αλλά δεν πραγματοποιήθηκε… Την « αλλαγή» που με ανοχή περιμέναμε ξανά το 2019 αλλά και πάλι βρεθήκαμε εκτεθειμένοι.
Ήρθε πια η στιγμή της αλλαγής και είμαι βέβαιος ότι θα συμβεί το 2023, όταν ο Θεόφιλος Κορωνάς και ο συνδυασμός μας ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ αλλάΖΟΥΜΕ αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου Βέροιας, αυτού του ιστορικού Δήμου, με τη πλούσια πολιτιστική και πολιτισμική κληρονομιά, ο οποίος κατόπιν σωστής διαχείρισης, με τη δημιουργία κατάλληλων υποδομών, με νέες ευκαιρίες και κίνητρα για τους νέους, ώστε να ασχοληθούν με τον τόπο τους, μπορεί να αποκτήσει νέο κύρος και αίγλη και να βγει από το λήθαργο στον οποίο έχει πέσει.
Διεκδικούμε τη διοίκηση του Δήμου Βέροιας για να δημιουργήσουμε υποδομές που θα διευκολύνουν τον πολίτη και θα είναι φιλικές προς το περιβάλλον.
Διεκδικούμε τη διοίκηση του Δήμου Βέροιας για να δώσουμε σε αυτόν τον τόπο την δυνατότητα να αναδείξει τις πραγματικές του δυνατότητες και να μην είναι απλά ένας Δήμος κομπάρσος, όπως είναι σήμερα.
Διεκδικούμε τη διοίκηση του Δήμου Βέροιας για να τον βγάλουμε από το τέλμα της ηττοπάθειας και της μιζέριας.
Ας συνεργαστούμε, λοιπόν, όλοι μαζί ώστε να πετύχουμε αυτή την πολυπόθητη αλλαγή, που τόσο πολύ χρειάζεται η κοινωνία του Δήμου μας και ειδικότερα οι νέοι άνθρωποι.
Ήρθε λοιπόν η ώρα της αλλαγής για τον Δήμο Βέροιας, μαζί αλλάΖΟΥΜΕ στις 8 Οκτώβρη και προχωράμε σε μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.
Αλέξανδρος Τσακιρίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Αποστόλου Παύλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->