Τσανακτσίδης Δημήτρης:Aποφάσισα να μην ενταχθώ σε κανέναν συνδυασμό - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Τσανακτσίδης Δημήτρης:Aποφάσισα να μην ενταχθώ σε κανέναν συνδυασμό


Η τριβή με τα κοινά του τόπου όταν σε διακατέχει το αίσθημα της προσφοράς για τον συμπολίτη σου αλλά και η αγάπη για τον τόπο σου αποκτά ενδιαφέρον όταν είσαι μέλος του δημοτικού συμβουλίου, διότι εκεί είναι το κέντρο αποφάσεων και από εκεί εξαρτάται η πορεία του, είτε είναι αναπτυξιακή είτε είναι παρακμιακή. Άρα το να είσαι δημοτικός σύμβουλος είναι μεγάλη τιμή αλλά και τεράστια ευθύνη.Ο δημοτικός σύμβουλος εκφράζει τις απόψεις και τους προβληματισμούς του, από εκεί και μετά είναι θέμα Δημάρχου τι αντανακλαστικά διαθέτει για να αξιολογήσει και να εκτελέσει ότι καλό ακούγεται. 

Έτσι και εγώ λοιπόν το 2019 πήρα την εντολή από τους συμπολίτες μου και εκλέχθηκα, πρώτος σε σταυρούς, να υπηρετήσω τον δήμο Βέροιας. Τα γεγονότα με έφεραν να ηγούμαι τον συνδυασμό "Δικαίωμα Για Νέα Βέροια" του φίλου Γιάννη Παπαγιάννη.

Η ευθύνη τεράστια καθώς δεν είχα βρεθεί ποτέ αντιμέτωπος με κάτι ανάλογο.Όμως, εγώ και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού συμφωνήσαμε μόνο για το καλό του τόπου,χωρίς να κάνουμε στείρα αντιπολίτευση αλλά με ήθος και σεβασμό προς όλους τους συναδέλφους μας όλων των συνδυασμών να εκφράζουμε τις απόψεις, τις αντιρρήσεις και τους προβληματισμούς μας.

Φτάνοντας λοιπόν στο πέρας της τετραετίας και καθώς ο συνδυασμός δε θα επιχειρήσει να διεκδικήσει το Δήμο, αποφάσισα να μην ενταχθώ σε κανέναν συνδυασμό και να εκπροσωπώ μέχρι τέλους όσους μας στήριξαν με την ψήφο τους, αφήνοντας το μικρόβιο για τα κοινά απλά να υπάρχει.

Θέλω να ευχαριστήσω και ταυτόχρονα να ζητήσω να με συγχωρήσουν αυτοί που τελικά δε συντάχθηκα μαζί τους.

Εύχομαι και εκλιπαρώ η επόμενη διοίκηση του δήμου όποια και αν είναι αυτή να εξυψώσει το μεγαλείο του δήμου γιατί είναι κρίμα να παρακμάζει και ακόμα πιο κρίμα να μην μπορούμε να κρατήσουμε τα παιδιά μας στη γενέτειρα τους. 

Τσανακτσίδης Δημήτρης

Επικεφαλής Δικαίωμα Για Νέα Βέροια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->