Εκβίαζαν 26χρονο με γυμνές φωτογραφίες μέσω Instagram - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Εκβίαζαν 26χρονο με γυμνές φωτογραφίες μέσω InstagramΘύμα εκβιασμού με γυμνές φωτογραφίες, αλλά και βίντεο, έπεσε ένας 26χρονος από τη Ρόδο μέσω Instagram, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (16/07).

Συγκεκριμένα, όπως... 

 
αναφέρει η τοπική εφημερίδα «Δημοκρατική», ένας 26χρονος κάτοικος Αρχαγγέλου κατήγγειλε χρήστη του instagram στις 14 Ιουλίου, με γυναικείο προφίλ, διότι ευρισκόμενος στην οικία του δύο ώρες νωρίτερα και ενώ συνομιλούσαν, της έστειλε δύο βίντεο και μια φωτογραφία του στις οποίες φαίνεται να αυνανίζεται.

Μια ώρα μετά, έλαβε αίτημα από χρήστη με όνομα «Girly» αγνώστων λοιπών στοιχείων, που του έλεγε «κάνε με αποδοχή, είμαι το ίδιο άτομο». Μόλις αποδέχτηκε το αίτημα φιλίας, ο χρήστης έστειλε στον 26χρονο τις φωτογραφίες και τα βίντεο που είχε στείλει στον προηγούμενο χρήστη και μηνύματα στα οποία του έλεγε «θέλω 1.000 ευρώ για να μην σε εκθέσω και στείλω τα βίντεο και τις φωτογραφίες σου σε γνωστούς σου και στην οικογένειά σου».

Οι συνομιλίες τους γίνονταν στην αγγλική γλώσσα. Ο 26χρονος δεν κατέβαλε κανένα χρηματικό ποσό και διέγραψε τους προαναφερόμενους λογαριασμούς. Διενεργείται προανάκριση.

πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->