Γεράκης της Marc: Αναμένεται «θρίλερ» με τα κόμματα που θα μπουν στη Βουλή - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Γεράκης της Marc: Αναμένεται «θρίλερ» με τα κόμματα που θα μπουν στη Βουλή


«Το ενδιαφέρον δεν θα μονοπωλήσουν» οι δύο μεγάλες παρατάξεις
 
Ο διευθύνων Σύμβουλος της... 

 
MARC, Θωμάς Γεράκης, σχολίασε τις εκλογές και τόνισε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένα «θρίλερ», σχετικά με τον αριθμό των κομμάτων που πρόκειται να περάσει το κατώφλι της Βουλής. Μιλώντας στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, δήλωσε πως «με το κλείσιμο της κάλπης, θα έχουμε εικόνα από το 80% των exit polls και μέχρι τις 20:00 αναμένεται το 100%».

Επίσης, σημείωσε ότι «με βάση τα δικά μας στοιχεία, δεν μπορούμε να διακρίνουμε μεγάλες αλλαγές στη συμμετοχή».

Ωστόσο, τόνισε ότι «σε κάθε εκλογική αναμέτρηση οι εκπλήξεις είναι ένα στοιχείο της βραδιάς. Το ενδιαφέρον δεν θα μονοπωλήσουν το πρώτο και το δεύτερο κόμμα, θα υπάρξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στα μικρότερα κόμματα».

Σύμφωνα με τον Θωμά Γεράκη, ο αριθμός των κομμάτων που θα μπουν στη Βουλή είναι ένας «γρίφος», επειδή αρκετές μικρές παρατάξεις φέρεται να πετυχαίνουν το ελάχιστον ποσοστό του 3% που χρειάζεται, με βάση τις δημοσκοπήσεις.

«Ανιχνεύουμε ένα ποσοστό πολιτών που δεν ψήφισε την προηγούμενη φορά και ψηφίζει τώρα», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι θα βγουν πολλά στοιχεία σχετικά με το επάγγελμα, το φύλο την ηλικία αλλά και άλλες παραμέτρους των ψηφοφόρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->