"Καθημερινά δίπλα στους πολίτες της Ημαθίας ο Τάσος Μπαρτζώκας" - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

"Καθημερινά δίπλα στους πολίτες της Ημαθίας ο Τάσος Μπαρτζώκας"

Ο Τάσος Μπαρτζώκας συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις επισκέψεις του σε όλες τις περιοχές του Nομού ενόψει των εκλογών της 25η Ιουνίου. Σε Αγία Βαρβάρα, Άμμο, Συκιά και Παλατίτσια, οι πολίτες, για ακόμη μια φορά, του επιφύλαξαν εγκάρδια υποδοχή επιβεβαιώνοντας ξεκάθαρα ότι επιθυμούν μια αυτοδύναμη και ισχυρή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Ο υποψήφιος Βουλευτής, συγκινημένος από τη θερμή υποδοχή, δήλωσε «Για όλους αυτούς τους ανθρώπους που πάλεψαν μια ζωή, αλλά και για τους νέους που έρχονται, έχουμε χρέος να πάμε δυνατά μπροστά! Να συνεχίσουμε τον αγώνα, όλοι μαζί, για μια αυτοδύναμη ισχυρή Ελλάδα! Στις 25 Ιουνίου πάμε μαζί σε ένα καλύτερο αύριο!» επισημαίνοντας για ακόμη μια φορά ότι η αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνουν οι μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος. Ανθρωποκεντρική πολιτική και οργανωμένο κράτος, που αποφέρει καρπούς και διασφαλίζει ευημερία και βιώσιμη ανάπτυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->