Συνεχίζουν τις περιοδείες τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Συνεχίζουν τις περιοδείες τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι περιοδείες στελεχών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής σε ολόκληρο το νομό Ημαθίας τυγχάνοντας εγκάρδιας υποδοχής από όλους τους κατοίκους των χωριών.
Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης 13 Ιουνίου κλιμάκιο στελεχών του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας αποτελούμενο από τους υποψήφιους βουλευτές κ.κ. Νικόλαο Τσιαμήτρο, Ολυμπία Αποστόλου και Αθανάσιο Δέλλα, μέλη της Ν.Ε. κ.κ. Μαρία Καραγιαννίδου, Γεώργιο Κόγια και Μιχάλη Χασιώτη, το στέλεχος του τοπικού ΠΑΣΟΚ κα. Ιωάννα Βαλδήρ καθώς και τους πρώην Δημάρχους Βέροιας κ.κ. Βλαζάκη Ανδρέα, Χασιώτη Ιωάννη και Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη Χαρίκλεια, περιόδευσαν στα χωριά του Μακροχωρίου, της Νικομήδειας, του Διαβατού, της Κουλούρας και της Μέσης.
Σήμερα, Τετάρτη 14 Ιουνίου, οι περιοδείες συνεχίζονται στο Πλατύ, το Κλειδί, τα Τρίκαλα, το Πλάτανο και την Κορυφή, ενώ αύριο, Πέμπτη 15 Ιουνίου, στη Λυκογιάννη, την Αγία Μαρίνα, τον Άγιο Γεώργιο, το Λαζοχώρι και τα Μονόσπιτα.
Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας
ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής
Διεύθυνση: Κονίτσης 29, Βέροια
Επικοινωνία: ne.imathia.pasok.kinal@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->