Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στην Πάργα και τα Σύβοτα. - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στην Πάργα και τα Σύβοτα.


Άλλη μια πετυχημένη δράση του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Μαΐου 2023, αυτή τη φορά στην Πάργα και τα Σύβοτα, στα πλαίσια της ψυχαγωγίας και της απόλαυσης της ανοιξιάτικης φύσης της Ηπείρου.
 Νωρίς το πρωί το τουριστικό λεωφορείο του πρακτορείου ‘’Vergina travel’’,
με οδηγό τον κ. Απόστολο Εμμανουηλίδη, ξεκίνησε από την ‘’Ελιά ‘’ με κατεύθυνση τα Γρεβενά διασχίζοντας την ‘’Εγνατία’’ οδό. Οι καιρικές συνθήκες ήσαν θαυμάσιες γεγονός που επηρέασε θετικά την ψυχολογία των εκδρομέων.
Η πρώτη στάση για καφέ έξω από την πόλη των Γρεβενών συνδυάστηκε με προσφορά πίτας από τις κυρίες του Λυκείου. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη (έκπληξη) στις πηγές του Αχέροντα ποταμού που η Ελληνική μυθολογία μας θυμίζει ότι από εκεί περνούσαν οι ψυχές των θνητών για τον Άδη.
 Η παραμονή μας δίπλα στα ορμητικά ρηχά νερά του ρηχού ποταμού και η απόλαυση του δεύτερου καφέ με γλυκό που προσφέρθηκε έγινε
 με παρακολούθηση ‘’ραφτινκ’’ που πραγματοποιήθηκε από μικρούς ως επί το πλείστον επισκέπτες, στην απείρου κάλους περιοχή του ποταμού.
Στη συνέχεια και μετά από μιας ώρας ταξίδι χαρήκαμε για δύο ώρες περίπου την γραφική Πάργα . Πολλοί από τους εκδρομείς απόλαυσαν στην παραλία το ούζο τους με θαλασσινούς μεζέδες.
Τις μεταμεσημβρινές ώρες το γεύμα των εκδρομέων και ο περίπατος στα υπέροχα Σύβοτα σφράγισε την ημερήσια εκδρομή που έκλεισε με ένα γρήγορο πέρασμα από το ιστορικό Μέτσοβο.
Αργά το βράδυ η επιστροφή στη Βέροια άφησε τις ωραιότερες αναμνήσεις σε όλους τους εκδρομείς.
Θερμές ευχαριστίες σε όλες και όλους που συμμετείχαν στην ωραία εκδρομή.
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->