Άρχισαν τα όργανα ή αλλιώς ΚΙΝΑΛ εναντίον του ΠΑΣΟΚ - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Άρχισαν τα όργανα ή αλλιώς ΚΙΝΑΛ εναντίον του ΠΑΣΟΚ

 



Για την Βουλή που θα συσταθεί μόνο για μία ημέρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, κράτησε για τον εαυτό του την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης, εκτοπίζοντας έτσι τον Χάρη Καστανίδη ο οποίος συγκέντρωσε 7.584 ψήφους και είναι από τα ιστορικά στελέχη του κόμματος. 

Με... 


 

γραπτή δήλωση του ο Καστανίδης θεωρεί ότι διαπράχτηκε προσβολή προς το πρόσωπο του και πως δεν περίμενε κανόνες δεοντολογίας σε μία εποχή έκπτωσης της πολιτικής. Για αυτόν, έγραψε, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί η Βουλή θα συσταθεί για μία μόνον ημέρα, αλλά το θέμα είναι ηθικό.

 Δήλωσε ότι ποτέ δεν τον ενδιέφεραν οι θέσεις και θα αγωνιστεί για το κόμμα. Από την πλευρά τους στο ΠΑΣΟΚ ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Καστανίδη. Υπάρχουν όμως και αυτοί που θεωρούν ότι ο Ανδρουλάκης θέλει να εξοβελίσει έναν πιθανό διεκδικητή της ηγεσίας του κόμματος. 

Άλλοι υποστηρίζουν ότι θέλει να κόψει τους δεσμούς με το παλαιό ΠΑΣΟΚ αφού αυτό κατηγορήθηκε για την χρεοκοπία της Ελλάδας και το πλήρωσε, εκλογικά, περισσότερο από την ΝΔ και ακόμη το πληρώνει και δικαίως. Σημασία έχει ότι σε μία περίοδο που το ΠΑΣΟΚ θέλει να αυξήσει τα ποσοστά του και να γίνει αντιπολίτευση στην θέση του ΣΥΡΙΖΑ, γίνονται αυτές οι κινήσεις. 

Μετά θα τους φταίνε οι άλλοι, όπως έφταιγαν και στον ΣΥΡΙΖΑ που ο καθένας έλεγε ότι του κατέβαινε και δεν κρατούσαν το στόμα τους κλειστό. Το σίγουρο είναι ότι οι “προοδευτικές” παρατάξεις το πάνε από “πρόοδο” σε “πρόοδο”. 

E.K.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->