Τάσος Μπαρτζώκας για τις Πανελλήνιες εξετάσεις: «Αγκαλιάστε σφιχτά τα όνειρά σας και να ‘στε σίγουροι ότι αργά ή γρήγορα θα σας δικαιώσουν» - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Τάσος Μπαρτζώκας για τις Πανελλήνιες εξετάσεις: «Αγκαλιάστε σφιχτά τα όνειρά σας και να ‘στε σίγουροι ότι αργά ή γρήγορα θα σας δικαιώσουν»

 


Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν θα σβήσουν ποτέ οι μνήμες των ημερών των Πανελληνίων εξετάσεων. Αναμνήσεις ανάμικτες από άγχος και αγωνία για τα θέματα, τις σωστές ή λάθος απαντήσεις της κάθε μέρας και του κάθε μαθήματος, αλλά και προσμονής όλα αυτά να τελειώσουν και να ανοίξει μπροστά μια νέα πορεία, αυτή της μεταλυκειακής ζωής.


Αυτή η γλυκιά πορεία της ζωής είναι όλη μπροστά σας, δική σας, με τα πάνω και τα κάτω της, αλλά σίγουρα ολόδική σας για να δημιουργήσετε, να προοδεύσετε, να «ταξιδέψετε», να χαρείτε!


Αυτές οι εξετάσεις που έχετε μπροστά σας δεν θα κρίνουν τη ζωή σας. Θα κρίνουν ίσως μόνο σε ποια Σχολή θα περάσετε. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα να θυμάστε ότι είναι απλά το ξεκίνημα μιας πορείας που έτσι κι αλλιώς θα έχει πολλές μικρές και μεγάλες εξετάσεις, που καμία όμως δεν μπορεί να βάλει φραγμό στα όνειρά σας.


Θέλω, λοιπόν, να σας συγχαρώ όλες και όλους, για τους κόπους σας μέχρι εδώ, να συγχαρώ τους γονείς, τις οικογένειες, αλλά και τους εκπαιδευτικούς σας, που υπήρξαν άγρυπνοι συνοδοιπόροι στην προσπάθειά σας και να είστε σίγουροι ότι πάντα θα καμαρώνουν για εσάς.


Εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλες και όλους.


Να θυμάστε πάντα ότι δεν υπάρχει όριο σ’ όλα αυτά που μπορείτε να πετύχετε, στα δικά σας θέλω, στο δικό σας μέλλον, όπως εσείς το ονειρεύεστε.


Αγκαλιάστε σφιχτά τα όνειρά σας και να ‘στε σίγουροι ότι αργά ή γρήγορα θα σας δικαιώσουν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->