Τάσος Μπαρτζώκας: Έχει κερδίσει τους νέους ανθρώπους και αυτό φαίνεται! - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Τάσος Μπαρτζώκας: Έχει κερδίσει τους νέους ανθρώπους και αυτό φαίνεται!


Πολύ μεγάλη αποδοχή, από τους νέους ανθρώπους, έχει ο υποψήφιος Βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας και αυτό φαίνεται, τόσο από το μεγάλο πλήθος τους στις συγκεντρώσεις του όσο και από τα καλά λόγια, που οι ίδιοι του λένε.
Στην τελευταία συγκέντρωση που έκανε στο Πλατύ Ημαθίας, συγκέντρωση που έμοιαζε περισσότερο με ανοικτή γιορτή παρά προεκλογικού χαρακτήρα, πολλοί νέοι πολίτες του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή, απευθυνόμενοι σε αυτόν με μεγάλη οικειότητα και ικανοποίηση, για τον τρόπο που εκφράζει και υποστηρίζει τα αιτήματα της νέας γενιάς.
Φαίνεται ότι τα νέα παιδιά βλέπουν στο πρόσωπο του Τάσου Μπαρτζώκα ένα γνήσιο εκφραστή της πραγματικής πολιτικής, κάποιον με τον οποίο μπορούν να ταυτιστούν αλλά και κάποιον από τον οποίο μπορούν να εμπνευστούν, γεγονός που ικανοποιεί ιδιαίτερα τον υποψήφιο Βουλευτή, καθώς επιδιώκει τη συστηματική και πραγματική επικοινωνία με τους νέους πολίτες. Άλλωστε το προεκλογικό του σύνθημα «Μαζί στο αύριο», συμπυκνώνει όλο το ενδιαφέρον του για τις νέες γενιές, καθώς η νέα γενιά είναι το «αύριο».
Ο Τάσος Μπαρτζώκας τους ευχαριστεί από την καρδιά του και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να είναι δίπλα τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->