Επίσκεψη Τσαβδαρίδη σε χωριά της δημοτικής ενότητας Ανθεμίων του Δήμου της Νάουσας - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Επίσκεψη Τσαβδαρίδη σε χωριά της δημοτικής ενότητας Ανθεμίων του Δήμου της Νάουσας


Μέσα στα πλαίσια των προεκλογικών επισκέψεών του, ο Υπ. Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ επισκέφθηκε χθες (25/04) την Επισκοπή, το Ροδοχώρι, το Γιαννακοχώρι και τη Μαρίνα του Δήμου της Νάουσας.


Ευχαριστώντας τον κόσμο για την μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα του, είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για τα αγροτικά ζητήματα, για τις ανάγκες και τις προοπτικές της νεολαίας μας στα χωριά, για τα μεγάλα προβλήματα της υπογεννητικότητας και τους τρόπους στήριξης από την Πολιτεία της Ελληνική περιφέρειας.

Ο κ. Τσαβδαρίδης σημείωσε ότι προσπάθησε καθημερινά να φανεί αντάξιος της εντολής των Ημαθιωτών στις προηγούμενες εκλογές, αναδεικνύοντας προβλήματα, καταθέτοντας προτάσεις, διεκδικώντας και πετυχαίνοντας λύσεις. Και τώρα, θέτει τον εαυτό του ξανά στην κρίση των πολιτών της Ημαθίας, ευελπιστώντας να ανανεώσουν για ακόμη μία φορά την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του για να συνεχίσει και να εντείνει αυτή την προσπάθεια, προς όφελος του Νομού μας.


 ----------------------
ΛΑΖΑΡΟΣ ΓΕΩΡ. ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->