Νίκος Τσιαμήτρος: Το νερό είναι ζωή και η ζωή δεν εμπορευματοποιείται!!! - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Νίκος Τσιαμήτρος: Το νερό είναι ζωή και η ζωή δεν εμπορευματοποιείται!!!


Τo νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τον ευρύ και μακροσκελή τίτλο «Μετονομασία της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας σε Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων και διεύρυνση του αντικειμένου της με αρμοδιότητες επί των υπηρεσιών ύδατος και της διαχείρισης αστικών αποβλήτων, ενίσχυση της υδατικής πολιτικής», προφανώς αποτελεί έναν …Δούρειο Ίππο που κρύβει την ιδιωτικοποίηση του νερού.
Είναι αδιανόητο να γίνεται εμπορευματοποίηση και του νερού, του μοναδικού αγαθού για το οποίο δεν υπήρξε αύξηση μέσα στην κρίση. Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο της κυβέρνησης αντί να στηρίξει, αποδυναμώνει τους Δήμους, αντί να ενισχύσει, διαλύει υποδειγματικές επιχειρήσεις όπως οι Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης. Αντί να αναζητήσει λύσεις, επιβάλλει δογματικές εμμονές.
Χωρίς να μακρηγορώ, στηρίζω απόλυτα τις διαμαρτυρίες των εργαζομένων της ΔΕΥΑ Βέροιας και όλων των ΔΕΥΑ της Ημαθίας και της χώρας, στέκομαι αρωγός στις προσπάθειές τους και όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για την απόσυρση αυτού του νομοσχεδίου. Το νερό είναι ζωή και η ζωή δεν εμπορευματοποιείται!!!  
Νίκος Τσιαμήτρος
Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας
ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->