Με ποιες 4 ασκήσεις μπορείς να απαλλαγείς από τα κιλά που πήρες μετά τις διακοπές; - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Με ποιες 4 ασκήσεις μπορείς να απαλλαγείς από τα κιλά που πήρες μετά τις διακοπές;


Πολλοί από εμάς επιστρέψαμε από τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Ίσως με 2-3 κιλάκια παραπάνω, αποτέλεσμα της χαλάρωσης και της ξεγνοιασιάς που επιβάλλεται να έχουμε αυτές τις μέρες. Παρακάτω, όμως, θα δεις 4 ασκήσεις που εύκολα θα κάνεις για να απαλλαγείς από τα κιλά που πήρες!


Το...


 

καλοκαίρι, η αλήθεια είναι, δεν έχει τελειώσει, αλλά για κάποιους τελείωσαν οι καλοκαιρινές τους διακοπές. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία κι επέστρεψες με λίγα κιλά παραπάνω, βρήκαμε ασκήσεις που θα βοηθήσουν να επανέλθετε γρήγορα. Και να χάσετε τα κιλά που πήρατε.

3+1 ασκήσεις για να κάνετε μόνοι στο σπίτι

Box Jumps


Καθήστε απέναντι από ένα σταθερό κουτί και λυγίστε τα γόνατά σας σε κλίση 90ο. Η πλάτη σας πρέπει να παραμένει ίσια – προσέξτε τα γόνατά σας, όταν λυγίσουν, να μην ξεπερνούν τα δάχτυλα των ποδιών σας. Από αυτή τη θέση πηδήξτε πάνω στο κουτί με τα χέρια τεντωμένα μπροστά (για ισορροπία). Παραμένετε σε θέση καθίσματος (squat) και προσγειώνεστε έτσι στο κουτί. Τεντώνετε τα πόδια σας και κατεβαίνετε από το κουτί.

Ώμοι


Κρατήστε τα βαράκια σας στο πλάι. Τα χέρια σας κοιτούν μπροστά. Σηκώστε τα χέρια σας μπροστά και λυγίστε ελαφρώς τους αγκώνες σας.

Πόδια


Σταθείτε ίσια και ανοίξτε το ένα πόδι προς τη μια πλευρά. Λυγίστε το άλλο ώστε το γόνατο να σχηματίζει ορθή γωνία. Τεντώστε τον κορμό σας προς το λυγισμένο πόδι και σηκώστε το τεντωμένο. Επανέλθετε στην αρχική θέση και επαναλάβετε για το άλλο πόδι.


Γλουτοί


Και εδώ squats. Βαθιά καθίσματα δηλαδή, αλλά με τα χέρια ανοιχτά. Ανοίξτε τα πόδια σας στο άνοιγμα των ώμων. Σηκώστε τα χέρια σας σε θέση Υ. Η πλάτης πρέπει να είναι ίσια και οι κοιλιακοί σας σφιχτοί. Καθήστε όπως όταν κάθεστε σε κάποιο παγκάκι. Τα χέρια σας παραμένουν ίσια και τα γόνατα δεν ξεπερνούν τα δάχτυλα των ποδιών!

Πηγή: healthstories.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->