Βουλωμένος νεροχύτης: Ξεβούλωσέ τον χωρίς να φωνάξεις υδραυλικό με δύο υλικά από την κουζίνα σου - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Βουλωμένος νεροχύτης: Ξεβούλωσέ τον χωρίς να φωνάξεις υδραυλικό με δύο υλικά από την κουζίνα σουΟ νεροχύτης είναι ένα μέρος της κουζίνας που χρησιμοποιείται , γι’ αυτό πάντα εγκυμονεί ο κίνδυνος να βουλώσει από τα υπολείμματα τροφών που συσσωρεύονται στο σιφόνι.

Στο...  

 
εμπόριο υπάρχουν ειδικά χημικά, για να ξεβουλώσει ο νεροχύτης, τα οποία καλό θα ήταν ν’ αποφεύγουμε, λόγω των δερματικών προβλημάτων που μπορεί να δημιουργήσουν, αλλά και τη μόλυνση του περιβάλλοντος.

Μάλιστα, υπάρχει εναλλακτική λύση, με μόλις δύο υλικά, η οποία αφενός κοστίζει λιγότερο και αφετέρου είναι πολύ πιο υγιεινή.

Πως μπορεί να ξεβουλώσει ο νεροχύτης με μόνο 2 υλικά

Για να βουλώνει πιο δύσκολα ο νεροχύτης, θα πρέπει να προσθέσετε στα σιφόνια ειδικά φίλτρα. Αυτά τα φίλτρα κρατούν τα τρόφιμα και τις τρίχες μακριά από τους σωλήνες του νεροχύτη κι έτσι δεν βουλώνουν σχεδόν ποτέ.

Παρόλα αυτά, αν δεν έχετε ακόμη αυτά τα ειδικά φίλτρα, μπορείτε να ξεβουλώσετε τον νεροχύτη με σόδα και ξύδι, τα οποία έχουμε όλοι στα σπίτια μας, είτε μπορούμε να βρούμε εύκολα σε πολύ χαμηλές τιμές.
Διαδικασία για ξεβούλωμα του νεροχύτη

Παίρνουμε δύο κούπες σόδα και τις αδειάζουμε στο σιφόνι. Από πάνω ρίχνουμε αργά – αργά μια κούπα ξύδι και περιμένουμε για ένα με δύο λεπτά. Την αδειάζουμε αργά – αργά, γιατί θα αφρίσει. Στην συνέχεια, αδειάζουμε δύο λίτρα βραστό νερό και το αφήνουμε για 20 λεπτά έτσι ώστε να δράσει. Αφού περάσουν τα 20 λεπτά, θα δούμε ότι το σιφόνι μας ξεβούλωσε αλλά απολυμάνθηκε κιόλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->