Πήγε σε πρατήριο και ζήτησε να του βάλουν 1 ευρώ βενζίνη - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Πήγε σε πρατήριο και ζήτησε να του βάλουν 1 ευρώ βενζίνη

Η αύξηση στις τιμές των καυσίμων έχει κάνει αρκετούς οδηγούς να βάζουν καύσιμα στα αυτοκίνητα και τις μηχανές τους με το… σταγονόμετρο. Ένας οδηγός μοτοσυκλέτας ζήτησε από υπάλληλο σε πρατήριο να του βάλει 1 ευρώ βενζίνη.

Για το θέμα αυτό μίλησε η πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Αττικής Μαρία Ζάγκα σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ. Όπως είπε, ένας πελάτης ζήτησε να του βάλουν 1 ευρώ βενζίνη στη μηχανή του.

Ο πελάτης αυτός της είπε ότι θα έκανε την διαδρομή από το πρατήριό της μέχρι το Σύνταγμα και επειδή η βενζίνη είναι σωστή εκτίμησε ότι  θα “τα βγάλει” τα χιλιόμετρα και μετά θα έρθει να βάλει άλλο 1 ευρώ βενζίνη.  “Πρέπει να πω την αλήθεια ότι είμαι για 1 ευρώ”,  επεσήμανε ο πελάτης.

Βενζίνη: Ποιο είναι το μικρότερο ποσό που έβαλε πελάτης στο αυτοκίνητο του

Εν συνεχεία μίλησε για τον πελάτη που έβαλε 2,80 ευρώ βενζίνη στο αυτοκίνητο του. Ο συγκεκριμένος πελάτης με τα χρήματα αυτά θα έκανε τη διαδρομή από το πρατήριο μέχρι την Καλλιθέα και θα επέστρεφε το απόγευμα να βάλει επιπλέον  2,50 ευρώ, συμπλήρωσε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->