Συναγερμός στη Βέροια για την εξαφάνιση 46χρονου - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Συναγερμός στη Βέροια για την εξαφάνιση 46χρονου

 


Συναγερμός στη Βέροια για την εξαφάνιση 46χρονου

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρμόδιες Αρχές για την εξαφάνιση ενός 46χρονου από την περιοχή της Βέροιας. Πρόκειται για τον Ελντερίν Ζαμάκου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 20/5/2022.

Σε σχετική ανακοίνωση, το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει ότι ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Ελντερίν Ζαμάκου στις 31/5/2022 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του στις 02/06/2022 καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Ελντερίν Ζαμάκου έχει ύψος 1,80 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, γκρι μπλούζα και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->