Έκτακτη ενίσχυση σε υγειονομικούς: Πότε και σε ποιους θα δοθεί – Όλα όσα δήλωσε ο Σκυλακάκης - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Έκτακτη ενίσχυση σε υγειονομικούς: Πότε και σε ποιους θα δοθεί – Όλα όσα δήλωσε ο Σκυλακάκης

 

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταβληθεί πριν τα Χριστούγεννα η έκτακτη ενίσχυση στους υγειονομικούς άφησε την Παρασκευή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης μιλώντας στην ΕΡΤ.

MYKONOS- A 4k Aerial Film of the Greek Islands
Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Mox Player
advertisement
Όπως είπε ο κ. Σκυλακάκης θα δούμε εάν καταφέρουμε να καταβάλουμε την έκτακτη ενίσχυση στους υγειονομικούς πριν τα Χριστούγεννα, ωστόσο την ίδια ώρα ανέφερε ότι είναι λίγο δύσκολο να γίνει αυτό διότι θα πρέπει να βρεθεί μέρα στις πληρωμές του δημοσίου. Εάν δεν γίνει αυτό τότε θα δοθεί αυτή η ενίσχυση τέλος του χρόνου με τους μισθούς του Δεκεμβρίου.

Εν συνεχεία ρωτήθηκε σε ποιους υγειονομικούς θα δοθεί η έκτακτη ενίσχυση. Για το ποιοι θα συμπεριληφθούν στην ενίσχυση των υγειονομικών περιμένουμε να γίνει εισήγηση από το υπουργείο Υγείας, διότι υπάρχει ένα θέμα το πιο διάστημα θα καλύπτει αυτή η ρύθμιση, εάν δηλαδή θα ξεκινά από Σεπτέμβριο ή νωρίτερα ,απάντησε.

Θα το δούμε διότι υπάρχουν κάποιοι υγειονομικοί που εργάζονταν στο εθνικό σύστημα υγείας και για διαφόρους λόγους έχουν αποχωρήσει, σημείωσε και ανέφερε ένα σχετικό παράδειγμα: κάποιοι ειδικευόμενοι που τελείωσαν την ειδίκευση τους δούλευαν από τις αρχές του 2021 και μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->