Οι πέντε χώρες του κόσμου με την καλύτερη νυχτερινή ζωή - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Οι πέντε χώρες του κόσμου με την καλύτερη νυχτερινή ζωή

   Αυτές είναι που πέντε χώρες του κόσμου που έχουν τα πρωτεία στην νυχτερινή ζωή.

 
 
 
1. Ιρλανδία: Η Ιρλανδία φημίζεται για τις pub της και την τεράστια ποικιλία μπίρας, ενώ εξίσου ανοιχτόκαρδος και χαρούμενος είναι και ο κόσμος της. Κάθε νύχτα εκεί μοιάζει με γιορτή, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

2. Ελλάδα: Προφανώς και η Ελλάδα δεν θα έλειπε από τη λίστα, αφού είναι γνωστό ότι ο λαός της δεν γυρίζει σπίτι αν δεν πάει νωρίς το πρωί.

3. Βραζιλία: Εξωτική, μαγευτική, επικίνδυνη, αλλά και ο κατάλληλος προορισμός όσων λατρεύουν τη μουσική, τον χορό, το ποτό και τα πάρτι.

4. Σερβία: Φιλοξενεί πολλά φεστιβάλ με μεγάλα ονόματα κυρίως της ηλεκτρονικής μουσικής, αλλά και άλλων ειδών. Επίσης είναι φθηνή και γεμάτη πράσινο.

5. Αραβικά Εμιράτα: Λίγο πιο glamorous αλλά εξίσου έξαλλες νύχτες υπόσχονται να σας προσφέρουν τα Αραβικά Εμιράτα, καθώς φιλοξενούν συνεχώς πάρτι με πασίγνωστους djs παγκοσμίως, αλλά και άλλες εκδηλώσεις για να περάσει κανείς τη νύχτα του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->