7 δουλειές του σπιτιού που μπορείτε να κάνετε μέσα σε 1 ώρα - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

7 δουλειές του σπιτιού που μπορείτε να κάνετε μέσα σε 1 ώραΌταν τρέχετε και δεν φθάνετε, και παράλληλα πρέπει να κάνετε και μερικές δουλειές του σπιτιού, ο χρόνος είναι χρήμα. Δείτε 7 δουλειές σπιτιού που μπορείτε να κάνετε μέσα σε μία ώρα.

Αλλάξτε την κατεύθυνση του στρώματος: Κάθε στρώμα πρέπει να αναποδογυρίζεται κάθε 6 μήνες για να φθείρεται ομοιόμορφα. Μην γυρνάτε το στρώμα απλά από την άλλη μεριά αλλά αφού το γυρίσετε, φέρτε και το πάνω-κάτω.

Πλύνετε τα μαξιλάρια σας: Δύο φορές το χρόνο πρέπει να πλένετε τα μαξιλάρια σας. Το φυσικό έλαιο που βγαίνει από τους πόρους του προσώπου μας, η σκόνη και το νεκρά κύτταρα που πέφτουν από το δέρμα απορροφώνται από τα μαξιλάρια, που χρειάζονται που και που ανανέωση.

Ξεκαθαρίστε τα φάρμακά σας: Ανοίξτε τα συρτάρια και το φαρμακείο και ανακαλύψτε κρυμμένα φάρμακα και φαγητά που έχουν λήξει - ή είναι πολύ κοντά στη λήξη τους. Γιατί να το ρισκάρετε;

Καθαρίστε το ψυγείο: Βγάλτε όλα τα τρόφιμα από το ψυγείο και καθαρίστε το πολύ καλά. Κάντε το ίδιο και με τον καταψύκτη σας. Στο ψυγείο μερικές φορές συσσωρεύονται σκόνες, πάγος, μούχλα και μικρόβια από χαλασμένα φαγητά. Κάντε απόψυξη και απολύμανση στο ψυγείο κάθε 4 μήνες.

Αντικαταστήστε ή καθαρίστε τα φίλτρα στο σπίτι σας: Κάθε χρόνο θα πρέπει να επιθεωρείτε τα φίλτρα σε μονάδες θέρμανσης, κλιματισμού, καθώς και στον απορροφητήρα. Επίσης φροντίστε να ελέγχετε και το φίλτρο νερού στο ψυγείο σας.

Καθαρίστε το φούρνο: Τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο πρέπει να κάνετε ένα γερό καθάρισμα στο φούρνο σας, ακόμα κι αν αυτό προϋποθέτει να ξεκινήσετε ολόκληρη εκστρατεία με μπόλικο τρίψιμο και απολύμανση.

Ανανεώστε το βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών : Άμα συμβεί κάποιο μικροατύχημα στο σπίτι σας, καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι γνωρίζοντας πού βρίσκεται το κάθε τι. Τσιρότα, οξυζενέ, betadine και γάζες είναι όλα όσα θα πρέπει να έχετε σίγουρα σ’ ένα βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών.

Πηγή: spirossoulis.com
-->