Απάντηση του ΚΤΕΛ Ημαθίας σε δημοσίευση της Λαικούρας - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Απάντηση του ΚΤΕΛ Ημαθίας σε δημοσίευση της Λαικούρας

Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με τα εκπτωτικά φοιτητικά εισιτήρια, αλλά και προς άρση κάθε παρανόησης, από το υπεραστικό ΚΤΕΛ Ημαθίας διευκρινίζονται τα εξής:


Όλοι οι φοιτητές και σπουδαστές ΑΕΙ και ΤΕΙ δικαιούνται έκπτωση 25% και 50% επί της αρχικής τιμής του εισιτηρίου, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, σε εξάρτηση με τον τόπο διαμονής τους και τον τόπο φοίτησής τους και τον προορισμό που επιλέγει.

Η έκπτωση 50% ισχύει από τον τόπο διαμονής του φοιτητή προς τον τόπο φοίτησής του. Δεν ισχύει για άλλους προορισμούς, άσχετους με τους τόπους διαμονής και φοίτησης.

Η έκπτωση 50% ισχύει και στην περίπτωση που δεν υπάρχει απ’ ευθείας δρομολόγια από τον τόπο κατοικίας του προς τον τόπο φοίτησής του και αντίστροφα, οπότε είναι αναγκαία η μετεπιβίβασή στον άξονα διαδρομής, με ενδιάμεσο σταθμό μετεπιβίβασης.

Από τη στιγμή που υπάρχει απ’ ευθείας δρομολόγιο από τον τόπο κατοικίας του προς τον τόπο φοίτησής του και αντίστροφα, η έκπτωση 50% ισχύει μόνο από τις αφετηρίες και όχι από ενδιάμεσους σταθμούς.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις μετάβασης προς οποιοδήποτε άλλον προορισμό, ισχύει η έκπτωση 25% επί της αρχικής τιμής του εισιτηρίου.

Επισημαίνεται ακόμη ότι για την έκδοση εκπτωτικού εισιτηρίου, πέραν της φοιτητικής, είναι απαραίτητη και η αστυνομική ταυτότητα.Από το υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Ημαθίας


2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος9:42 μ.μ.

  Τις διευκρινίσεις πρώτα πρέπει να τις κάνουν σαφείς στους υπαλλήλους τους και μετά να τις ανακοινώνουν, για να προλαβαίνουν κάθε είδους "παρανοήσεις".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Την πλημμελή ενημέρωση των υπαλλήλων δεν πρέπει να την πληρώνει ο πολίτης-πελάτης.
  Στην περίπτωση που αναφέρθηκε στον αυτό ιστότοπο, η υπάλληλος επέδειξε "ακαμψία υπέρ του δέοντος" ενώ θα μπορούσε να λύσει το θέμα με ένα τηλέφωνο στη διοίκηση.
  Επίσης, οποιοδήποτε δημόσιο έγγραφο φέρει φωτογραφία του πολίτη και "στρογγυλή του Κράτους σφραγίδα" αποτελεί απόδειξη ταυτοπροσωπείας και δεν χρειάζεται η επίδειξη άλλου σχετικού αποδεικτικού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->