Μήνυμα της δημαρχου προς τους μαθητές - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Μήνυμα της δημαρχου προς τους μαθητές            

Με αφορμή την επικείμενη έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων για την εισαγωγή αποφοίτων Λυκείων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, εύχομαι ολόψυχα σε όλες και όλους τους υποψηφίους ευόδωση των προσπαθειών για την επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει για μια επιτυχή μετάβαση από τις μαθητικές αίθουσες στα φοιτητικά αμφιθέατρα.

Αγαπητά μου παιδιά, δίνετε μια ακόμα μάχη στον ανταγωνιστικό στίβο της παιδείας σε μια εποχή που σίγουρα δεν γίνεστε αποδέκτες των πιο αισιόδοξων μηνυμάτων για το μέλλον.

Ωστόσο, με πίστη στις δυνάμεις σας και αφοσίωση στους στόχους σας, είμαι βέβαιη ότι θα μπορέσετε να μειώσετε τις αρνητικές συνέπειες της κρίσης για να προχωρήσετε στη ζωή σας με αυτοπεποίθηση προς την ολοκλήρωση των ονείρων σας.

Καλά μου παιδιά, μη φοβηθείτε, τολμήστε! Και με τη βεβαιότητα ότι αυτές οι εξετάσεις είναι μια νέα αρχή και μια τεράστια εμπειρία που θα σας οπλίσει με εμπειρίες χρήσιμες για τα επόμενα βήματα στη ζωή σας κυνηγήστε με ορμή τα όνειρα σας.

Το μέλλον σας ανήκει.


Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΟΥΣΟΥΛΤΖΟΓΛΟΥ –ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->