Δημήτρης Καλαϊτζίδης..«Να ολοκληρώσουμε θετικά το πρωτάθλημα» - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Δημήτρης Καλαϊτζίδης..«Να ολοκληρώσουμε θετικά το πρωτάθλημα»

 «Να ολοκληρώσουμε θετικά το πρωτάθλημα»Να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα με ένα θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό θέλουν όλοι στις τάξεις της Βέροιας, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:
«Εκτίμηση μου είναι ότι δεν θα έχει διαφορά από όλα τα άλλα παιχνίδια. Έχει να κάνει πρωτίστως με το πνεύμα που θα το αντιμετωπίσουμε εμείς. Θα φροντίσουμε να είμαστε με την ίδια συγκέντρωση και την ίδια αφοσίωση. Έχουμε ευθύνη απέναντι στους εαυτούς μας πρωτίστως και την ομάδα κατ” επέκτασιν να συνεχίσουμε τις καλές παρουσίες και να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή».
Για το τι θα ζητήσει η Βέροια από αυτό το ματς:
«Ό,τι ζητάει από όλα. Να έχει καλή αγωνιστική παρουσία και μέσα από αυτή να μπορέσει να κερδίσει βαθμούς».

Για το αν περιμένει πιο απελευθερωμένο τον Παναθηναϊκό:
«Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα. Ουδέποτε έπαψε να είναι. Εκτίμησή μου είναι ότι φέτος είχε μεγάλες μεταπτώσεις στην παρουσία και την απόδοσή του. Από τον Παναθηναϊκό περιμένεις πάντα καλή παρουσία και γι” αυτό πρέπει να είσαι προετοιμασμένος».
Για το αν η Βέροια θα έχει λιγότερο άγχος:
«Πρώτα περιμένουμε την απόφαση για την ΑΕΚ, η οποία βέβαια μας λυπεί όλους γιατί πρόκειται για μία μεγάλη και ιστορική ομάδα, αλλά είναι ένα γεγονός το οποίο ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει. Άλλωστε υπάρχουν και δεδικασμένα. Λογικά είμαστε ήδη σωμένοι, αλλά πρέπει να είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην αποστολή που έχουμε, ώστε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα και νομίζω ότι είναι αποδεκτή απ” όλους ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο».
Για το αν πιστεύει ότι οι παίκτες του θα είναι συγκεντρωμένοι:
«Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Έχουν και οι ίδιοι αντιληφθεί την αξία του αγώνα αυτού. Έχουμε μεγάλη επιθυμία να ολοκληρώσουμε καλά το πρωτάθλημα. Αυτή την προσπάθεια κάνουμε σε αυτό το επίπεδο και ευελπιστώ ότι θα πετύχουμε το προσδοκώμενο για μας».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->