Για το πρώην δικαστικό μέγαρο της Βεροιας με - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Για το πρώην δικαστικό μέγαρο της Βεροιας με


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας σχετικά με τη χρήση του πρώην Δικαστικού Μεγάρου Βέροιας προτείνει τη μετατροπή του σε Πολιτιστικό Κέντρο (αίθουσα πινακοθήκης, γραφείο τουριστικής προβολής κ.λπ.) με βάση το Μουσείο Εκπαίδευσης.
Πιστεύουμε ότι η μετατροπή του σε Πολιτιστικό Κέντρο σε συνδυασμό με το «Βήμα του Αποστόλου Παύλου», το «Τζαμί», τη «Μπαρμπούτα» και τα «Εβραίικα» θα συμβάλλει στην τουριστική, πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη της πόλης μας.

 

ΤΟ Δ.Σ.
του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9:39 μ.μ.

    Κοιτάξτε να μπει καμιά Υπηρεσία στο κτήριο αυτό (επί παραδείγματι η Αντιπεριφέρεια που πληρώνει ενοίκιο, να γίνει σημαντική μείωση δημοσίων εξόδων) και αφήστε τα υπόλοιπα για όταν ορθοποδήσουμε. Για μια φορά ας σκεφτούμε το Δημόσιο συμφέρον και για ορθολογική χρήση της Δημόσιας περιουσίας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9:55 μ.μ.

    Για ποιά τουριστική, πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη της πόλης μας γράφετε; Ξέρετε από πότε έχουν να καθαριστούν οι χώροι στο βήμα και ο εξωτερικός χώρος στο Τζαμί; Το βήμα είναι γεμάτο ποτήρια φελιζόν, χαρτιά κ.α. και έχει να καθαριστεί από τα περσινά Παύλεια και το Τζαμί από τον περσινό χειμώνα που κόψαν τα κλαδιά των θάμνων και τα παρατήσαν επί της Αποστόλου Παύλου οι υπάλληλοι του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->