Λύση για τους απολυμένους του ΙΚΑ - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Λύση για τους απολυμένους του ΙΚΑ

Οριστική λύση για τους 450 υπαλλήλους του ΙΚΑ που απολύθηκαν μετά από δικαστική απόφαση υποσχέθηκε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.
«Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε το θέμα με την απόλυσή τους γιατί τους χρειαζόμαστε, είναι έμπειροι» είπε στο Mega ο υπουργός.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ παραχωρεί στις 12 το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ομοσπονδίας για τις απολύσεις των 450 υπαλλήλων και τις επιπτώσεις στη λειτουργία του ιδρύματος.
Μπαράζ καταλήψεων στο ΙΚΑ Εσταυρωμένου

Την ώρα που ο Υπουργός Εργασίας μιλώντας στο Mega δεσμευόταν για οριστική λύση στο θέμα των απολυμένων του ΙΚΑ, οι εργαζόμενοι του Ιδρύματος στο Ηράκλειο προχώρησαν νωρίς το πρωί σε κατάληψη του κτιρίου στον Εσταυρωμένο, διαμαρτυρόμενοι για το θέμα.
Η κατάληψη ολοκληρώθηκε νωρίς το πρωί, ενώ το ίδιο σκηνικό θα επαναληφθεί και αύριο Πέμπτη, μέχρι το μεσημέρι. Πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->