Σε πτέρυγα υψίστης ασφαλείας ο δράστης της Ξάνθης... - Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Breaking

Newsima.gr ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ ΒΕΡΟΙΑ -ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Σε πτέρυγα υψίστης ασφαλείας ο δράστης της Ξάνθης...
Υπό την προστασία τους αυστηρού σωφρονιστικού κώδικα και των συνθηκών που επικρατούν στην υψηλής ασφαλείας πτέρυγα στις φυλακές Γρεβενών βρίσκεται ο Χρήστος Παπαζόγλου, ο στυγερός βιαστής και δολοφόνος της... 34χρόνης Ζωής Δαλακλίδου, το έγκλημα του οποίου συντάραξε το πανελλήνιο.Ο 27χρόνος Δράκος, όπως αποκαλείται πλέον, βρίσκεται στις φυλακές Γρεβενών μετά και το φρικιαστικό έγκλημα που διέπραξε στο ίδιο κελί με τον 21χρόνο Αχμέτ Βακάς, τον Πακιστανό βιαστή της Πάρου, ενώ ο ίδιος είχε βρεθεί ξανά στις ίδιες φυλακές το 2011 για ένα πεντάμηνο ως προφυλακισμένος για υπόθεση απόπειρας βιασμού. Οι δύο τους έχουν τοποθετηθεί σε πτέρυγα που θεωρείται υψίστης ασφαλείας, καθώς τα εγκλήματα που διέπραξαν συγκλόνισαν ακόμη και τον κόσμο των φυλακών.

Οι υπεύθυνοι των φυλακών είναι υποχρεωμένοι να μεταχειριστούν διαφορετικά τους δύο στυγερούς εγκληματίες, κρατώντας τους μακριά από τους υπόλοιπους κρατούμενους. Οι φυλακές Γρεβενών διαθέτουν 597 κρεβάτια, φιλοξενούν ωστόσο 750-760 κρατούμενους, με τους δύο απάνθρωπους εγκληματίες να έχουν τοποθετηθεί στην Γ’ Τύπου ασφαλείας πτέρυγα, που είναι μοναδική στην Ελλάδα, να προαυλίζονται και να τρέφονται χωριστά από τους υπόλοιπους.
seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε

-->